[Заміни]      [Розклад занять]     
Головна
 

MON
NUHT
ODA
Національна дитяча гаряча лінія
Національна гаряча лінія



Група vkontakte.ru Twitter.com Facebook.com
 
 
Акредитаційна експертиза
23 березня 2017{sape_links}
 
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 395-А та від 17.03.2017 року у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ працює комісія з проведення акредитаційної експертизи підготовки молодших спеціалістів зі спеціальності №5.05170105 «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів».
Сформовано експертну комісію у складі:
Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна – доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів Харківського державного університету харчування та торгівлі, кандидат технічних наук, доцент, голова комісії;
Мусієнко Ліана Олександрівна – завідувач технологічного відділення Лохвицького технологічного технікуму Полтавської державної аграрної академії
Члени комісії перевірили на відповідність акредитаційним вимогам і критеріям комплекси методичного забезпечення з навчальних дисциплін, оглянули матеріально-технічну базу коледжу, відвідали відкритий виховний захід.
Акредитаційна експертиза Акредитаційна експертиза Акредитаційна експертиза Акредитаційна експертиза Акредитаційна експертиза Акредитаційна експертиза Акредитаційна експертиза Акредитаційна експертиза Акредитаційна експертиза Акредитаційна експертиза Акредитаційна експертиза Акредитаційна експертиза Акредитаційна експертиза Акредитаційна експертиза

 
 
{sape_links}
 
 
{sape_links}
Copyright © 2007-2015 СКХП НУХТ.
При використанні матеріалів сайту - активне посилання на сайт обов'язкове!