[Заміни]      [Розклад занять]     
Головна
 

MON
NUHT
ODA
Національна дитяча гаряча лінія
Національна гаряча лінія



Група vkontakte.ru Twitter.com Facebook.com
 
 
VIІІ науково-практична конференція
30 березня 2017{sape_links}
 
30 березня 2017 року у нашому коледжі відбулася VIІІ науково-практична конференція, присвячена актуальним питанням сучасного стану технології, автоматизації та комп’ютеризації в харчовій промисловості, а також результатів проходження технологічної практики студентів спеціальностей.
Розпочав конференцію завідувач з навчально-виробничої практики Стеценко Дмитро, який підкреслив важливість практичного навчання при підготовці висококваліфікованих фахівців.
На конференції виступили студенти всіх спеціальностей, які підготували доповіді під керівництвом викладачів коледжу. Найбільшу зацікавленість викликали наступні доповіді:
- „ Інтерактивні сенсорні панелі”. (Студенка групи 4-е-25 Крохальова Валерія, керівник –Торянік Людмила ).
- „Використання маточного утфелю у виробництві цукру”. (Студент групи 4-ц-53 Лемешев Максим, керівник – Рибалка Олена).
- „Драглеутворювачі в кондитерській промисловості ”. (Студенти групи 4-х-112 Ніконенко Марина, Курман Катерина,керівник –Тарабан Людмила).
- "Використання MES-систем на підприємствах харчової промисловості". (Студент групи 4-а-89 Ситнік Дмитро , керівник – к.т.н. Зігунов Олександр).
- „Основні напрямки розвитку ресторанного господарства в сучасних умовах”. (Студенти групи 3-хп-05 Мирошніченко Анна, керівник – Бородай Леонора).
VIІІ науково-практична конференція VIІІ науково-практична конференція VIІІ науково-практична конференція VIІІ науково-практична конференція VIІІ науково-практична конференція VIІІ науково-практична конференція

 
 
{sape_links}
 
 
{sape_links}
Copyright © 2007-2015 СКХП НУХТ.
При використанні матеріалів сайту - активне посилання на сайт обов'язкове!